• Speerpuntkreek 15 | 2241 MS Wassenaar

andere diensten Richard Top Magic Show

Andere diensten Richard Top magic Show
Richard Top Magic Show

Dit is mijn andere beroep en deze doe ik met net zoveel passie als trainen met honden

Goochelschows en Magisch entertainment voor jong & oud
Op zoek naar een unieke act? Huur goochelaar en magisch entertainer Richard Top in. U en uw gasten zijn verzekerd van een top act waarover nog lang nagepraat wordt. Geschikt voor elke locatie.

Goochelen op top niveau in restaurant of aan de bar

Uw gasten vermaken aan tafel, rond een bar of op een vaste plek in een zaal? Goochelaar Richard Top past zich moeiteloos aan uw publiek en locatie aan. Direct onder de neus van uw gasten weet hij iedereen met zijn goocheltrucs en gimmicks te verrassen en te amuseren.

Tafelgoochelen

Goochelaar Richard Top schuift graag bij uw gasten aan tafel voor Close Up magic of Table magic. Met kleine voorwerpen als munten, kaarten & servetten, en kleine illusies wordt een verrassende magische sfeer gecreëerd. Maar ook aan zijn eigen goocheltafel kan hij passerende gasten met verbluffende korte goocheltrucs vermaken. Niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Bargoochelen

Uw gasten aan de bar een onvergetelijke ervaring met goochelkunst, illusie & magie bezorgen? Entertainer Richard Top verrast uw gasten met vingervlugge trucs en grappige gimmicks.

Contact : klik op de link

Prijzen

Eerste uur

€ 175

Tweede uur +

€ 125

Derde uur +

€ 100

Vierde uur +

€ 75

Reiskosten : eerste 100km vrij hierna 00.19 cent p/km

Magische shows voor kinderen

Op zoek naar een kindergoochelaar voor uw familiefeest, schoolfeest, fancy fair of verjaardag? De interactieve kindergoochelshows van Richard Top zullen zowel uw kinderen als uzelf niet snel vergeten.

Kindergoochelaar

Een onvervalste goochelshow, waarbij de kinderen interactief meedoen. Verdwijnende dobbelstenen, toverzout en een spannend vertelavontuur. Voor openingen, open dagen en andere feestelijke gebeurtenissen verzorgt goochelaar Richard Top ook mobiele acts voor de kids.

Goochel workshop

Laat uw kinderen kennis maken met de Wereld der Magie. Kaarttrucjes, goochelen met touw… er is voldoende materiaal om te oefenen tijdens de workshop. Na afloop krijgen de kinderen de uitleg op papier mee, zodat ook thuis nog lekker geoefend kan worden.

Straatgoochelen voor straatfestivals, dorpsfeesten en braderieën

Op straat goochelen met speelkaarten, balletjes, alledaagse voorwerpen… Met kleine visuele trucs weet entertainer Richard Top mensen op straat of in het winkelcentrum nieuwsgierig te maken, te verbazen en te vermaken. Professioneel entertainment met een snufje humor waarbij het publiek interactief betrokken wordt. Ideaal voor straatfestivals, dorps- & stadsfeesten, braderieën en winkelopeningen.

Prijzen

Eerste uur

€ 175

Tweede uur +

€ 125

Derde uur +

€ 100

Vierde uur +

€ 75

Reiskosten : eerste 100km vrij hierna 00.19 cent p/km

Details

Richard Top Magic Show voor jong en oud