• Speerpuntkreek 15 | 2241 MS Wassenaar

Voedingsadvies

Sociale wandeling

Groepswandelingen met andere honden en hun baasjes

Samen met andere cursisten van mijn hondenschool gaan we op pad. Dit zijn allemaal koppels (baas en hond) die de hondentraining of puppycursus volgen. Enerzijds leer je over het wandelen met je hond, en anderzijds maak je kennis met anderen.

Voor wie is het?

Deze wandelingen zijn vooral bedoeld voor honden die probleem gedrag vertonen in omgang met andere honden of situaties. Maar ook voor puppy’s die moeten wennen aan volwassen honden. De wandeling zal altijd onder begeleiding gaan.

Wat leren u en uw hond ervan?

Tijdens de wandeling krijgt u instructies om ervoor te zorgen dat uw hond netjes naast u blijft lopen. De deelnemers aan deze wandeling zullen niet altijd puppy’s en honden met probleemgedrag zijn, maar juist ook honden die al goed getraind zijn.

Ook is de wandeling bedoeld om u in contact te brengen met mensen die niet alleen hun hond uit laten om dat deze z’n behoefte moet doen. U ontmoet mensen die graag door weer en wind erop uit gaan om plezier te beleven in de omgang met hun hond. Het is natuurlijk ontzettend leuk als hier vriendschappen uit voort komen

  • Prijs € 7,50 per wandeling