• Speerpuntkreek 15 | 2241 MS Wassenaar

Diensten

andere diensten Richard Top Magic Show

176 133 Richard
Richard Top Magic Show

Dit is mijn andere beroep en deze doe ik met net zoveel passie als trainen met honden

Goochelschows en Magisch entertainment voor jong & oud
Op zoek naar een unieke act? Huur goochelaar en magisch entertainer Richard Top in. U en uw gasten zijn verzekerd van een top act waarover nog lang nagepraat wordt. Geschikt voor elke locatie.

Goochelen op top niveau in restaurant of aan de bar

Uw gasten vermaken aan tafel, rond een bar of op een vaste plek in een zaal? Goochelaar Richard Top past zich moeiteloos aan uw publiek en locatie aan. Direct onder de neus van uw gasten weet hij iedereen met zijn goocheltrucs en gimmicks te verrassen en te amuseren.

Tafelgoochelen

Goochelaar Richard Top schuift graag bij uw gasten aan tafel voor Close Up magic of Table magic. Met kleine voorwerpen als munten, kaarten & servetten, en kleine illusies wordt een verrassende magische sfeer gecreëerd. Maar ook aan zijn eigen goocheltafel kan hij passerende gasten met verbluffende korte goocheltrucs vermaken. Niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Bargoochelen

Uw gasten aan de bar een onvergetelijke ervaring met goochelkunst, illusie & magie bezorgen? Entertainer Richard Top verrast uw gasten met vingervlugge trucs en grappige gimmicks.

Contact : klik op de link

Prijzen

Eerste uur

€ 175

Tweede uur +

€ 125

Derde uur +

€ 100

Vierde uur +

€ 75

Reiskosten : eerste 100km vrij hierna 00.19 cent p/km

Magische shows voor kinderen

Op zoek naar een kindergoochelaar voor uw familiefeest, schoolfeest, fancy fair of verjaardag? De interactieve kindergoochelshows van Richard Top zullen zowel uw kinderen als uzelf niet snel vergeten.

Kindergoochelaar

Een onvervalste goochelshow, waarbij de kinderen interactief meedoen. Verdwijnende dobbelstenen, toverzout en een spannend vertelavontuur. Voor openingen, open dagen en andere feestelijke gebeurtenissen verzorgt goochelaar Richard Top ook mobiele acts voor de kids.

Goochel workshop

Laat uw kinderen kennis maken met de Wereld der Magie. Kaarttrucjes, goochelen met touw… er is voldoende materiaal om te oefenen tijdens de workshop. Na afloop krijgen de kinderen de uitleg op papier mee, zodat ook thuis nog lekker geoefend kan worden.

Straatgoochelen voor straatfestivals, dorpsfeesten en braderieën

Op straat goochelen met speelkaarten, balletjes, alledaagse voorwerpen… Met kleine visuele trucs weet entertainer Richard Top mensen op straat of in het winkelcentrum nieuwsgierig te maken, te verbazen en te vermaken. Professioneel entertainment met een snufje humor waarbij het publiek interactief betrokken wordt. Ideaal voor straatfestivals, dorps- & stadsfeesten, braderieën en winkelopeningen.

Prijzen

Eerste uur

€ 175

Tweede uur +

€ 125

Derde uur +

€ 100

Vierde uur +

€ 75

Reiskosten : eerste 100km vrij hierna 00.19 cent p/km

Voedingsadvies

900 601 Avantage

Voedingsadvies

Een lusteloze hond, gezondheidsproblemen of verharen duidt soms op problemen met voeding. Een goed voedingsadvies zorgt ervoor dat uw hond zich weer goed voelt.

Voor het voedingsadvies vraagt Hondenschool Jake geen vergoeding.

Honden uitlaatservice

900 601 Avantage

Wassenaar

In kleine groepjes van maximaal 3 honden zorg ik voor het uitlaten van uw hond. De individuele aandacht voor uw hond en het spelen in kleine groepjes merkt u direct in mijn aanpak. Hondenschool Jake geeft 100% aandacht aan uw hond. Hondenschool Jake laat uw honden niet zich zelf vermaken. De meeste uitlaatservice brengen de honden naar een bos ,veld of anders. de honden worden los gelaten en ze mogen zich moe spelen. Hondenschool Jake pakt dit anders aan. Ik ga met uw honden echt wandelen, spelen, vrij lopen en geef ze opdrachten. De honden worden dus niet moe van 1 uur spelen en rennen maar ze worden moe doordat er met ze gewerkt wordt. Hondenschool Jake zorgt er voor dat uw hond voldaan thuis komt.

Individuele wandelingen

De individuele wandeling vindt plaats in uw eigen woonomgeving en heeft een duur van ongeveer 30 of 60 minuten. Deze wandeling is geschikt voor honden die bijvoorbeeld een slechte start of nare ervaringen hebben gehad en hierdoor minder sociaal zijn naar andere honden, simpelweg loops zijn of niet van autorijden houden.

Intake gesprek

Als u gebruik wilt gaan maken van de uitlaatservice van Hondenschool Jake kom ik eerst voor een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Op deze manier kan er op een gemoedelijke manier kennis gemaakt worden met elkaar, en natuurlijk ook vooral met de hond. De voorwaarden en een eventueel sleutelcontract zullen met u doorgenomen worden. Verder stellen wij wat praktische en gedragsgerelateerde vragen , waarbij de focus ligt op het gedrag naar soortgenoten en mensen. Wij willen met een zo goed mogelijk beeld uw hond kunnen begeleiden tijdens de wandelingen.

Tarieven Groep

Tarieven uitlaatservice Groep (30 minuten)

€8,50 Per hond

 • Uitlaatservice in groep van maximaal 3 honden 25 à 30 minuten
 • Tweede hond zelfde adres: € 7.50
 • Inclusief 21% BTW
Reserveren
Tarieven uitlaatservice Groep (60 minuten)

€14,50 Per hond

 • Uitlaatservice in groep van maximaal 3 honden 50 à 60 minuten
 • Tweede hond zelfde adres: € 12.50
 • Inclusief 21% BTW
Reserveren

Tarieven Privé

Tarieven uitlaatservice Privé (30 minuten)

€9,50 Per hond

 • Uitlaatservice privé wandeling 1 hond 25 à 30 minuten
 • Inclusief 21% BTW
Reserveren
Tarieven uitlaatservice Privé (60 minuten)

€17,50 Per hond

 • Uitlaatservice privé wandeling 1 hond 50 a 60 minuten
 • Inclusief 21% BTW
Reserveren

Training Puppy

900 601 Avantage

Training puppy

Jong geleerd is oud gedaan“. Dit spreekwoord geldt niet alleen voor mensen, maar is ook van toepassing op uw puppy. De puppycursus van Hondenschool Jake zorgt ervoor dat uw puppy zich sociaal zal gedragen in alle omstandigheden.

Training Puppy, gewoon in uw buurt

We gaan tijdens de puppy training er op uit naar verschillende situatie.
Bijvoorbeeld naar een winkelcentrum,schoolplein,hondenuitlaatplaats.
We gaan ervoor zorgen dat uw puppy uw beste vriend wordt. Ik laat u zien hoe u uw hond kan leren verstaan of begrijpt wat zijn behoefte is.
Veel aandacht wordt besteed aan het spelen met de hond. En we leren natuurlijk de basis commando’s.

 • Ook leren we commando’s aan voor in huis, zoals het sturen naar zijn plaats.
 • De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur

Tarieven Puppytraining

Gratis en vrijblijvend intake gesprek

5 lessen a 1 uur voor 160.–

Tarieven training puppy

€160,00 per 5 lessen

 • Basis honden training en/of oplossen van probleemgedrag
 • In Wassenaar zijn er geen reiskosten van toepassing. Woont u buiten Wassenaar dan betaalt u € 0.20 per gereden kilometer per les.
 • Inclusief BTW
Reserveren

Privé hondentraining

900 601 Avantage

Privé honden training

Persoonlijke honden training bij u in de buurt

Met mijn honden training op maat traint u niet in groepsverband, maar krijgt u 1 op 1 begeleiding. Vanuit uw eigen omgeving, uw huis en buurt, trainen we uw hond. Door veel mensen wordt deze persoonlijke aandacht als zeer positief ervaren. Om u  en uw hond iets te leren is het van belang hiermee te beginnen in een vertrouwde en rustige omgeving.

Unieke aandacht voor u en uw hond

U en uw hond krijgen alle aandacht die nodig is om de theorie uit te leggen en in praktijk om te zetten. We bouwen eerst aan de basis, daarna gaan we het geleerde in moeilijkere situaties toepassen. We gaan met uw hond lopen in een winkelcentrum, langs een drukke weg en op uitlaatplaatsen. U krijgt op alle vragen direct antwoord.

Uw hond gaat leren maar ook u

Als u doet wat ik u vertel en u gaat hier met plezier mee aan het werk dan garandeer ik u dat in heel korte tijd de relatie tussen u en uw hond heel plezierig wordt.
U krijgt van anderen die u en uw hond zien lopen complimenten dat hij zo goed luistert en zo lief is.

U bepaalt wat u uw hond wilt leren

Om u, uw gezin en de hond beter te leren kennen starten we met een intakegesprek bij u thuis. Zo stem ik de hondentraining veel beter op uw persoonlijke situatie af. In het gesprek gaan we na wat nodig is om de hond juist gedrag aan te leren en om te weten wat de hond al kan. We kijken wat u als ongewenst gedrag ervaart en hoe we dit gaan aanpakken. Tijdens de intake krijgt u allerlei tips om direct van start te gaan met de training van uw hond.

Tarieven privé hondentraining

Tarieven Honden training

€35,00 per les

 • Basis honden training en/of oplossen van probleemgedrag
 • In Wassenaar zijn er geen reiskosten van toepassing. Woont u buiten Wassenaar dan betaalt u € 0.20 per gereden kilometer.
 • Intake gesprek (1 uur) gratis
Reserveren