• Speerpuntkreek 15 | 2241 MS Wassenaar

Privé honden training

Privé honden training

Persoonlijke honden training bij u in de buurt

Met mijn honden training op maat traint u niet in groepsverband, maar krijgt u 1 op 1 begeleiding. Vanuit uw eigen omgeving, uw huis en buurt, trainen we uw hond. Door veel mensen wordt deze persoonlijke aandacht als zeer positief ervaren. Om u  en uw hond iets te leren is het van belang hiermee te beginnen in een vertrouwde en rustige omgeving.

Unieke aandacht voor u en uw hond

U en uw hond krijgen alle aandacht die nodig is om de theorie uit te leggen en in praktijk om te zetten. We bouwen eerst aan de basis, daarna gaan we het geleerde in moeilijkere situaties toepassen. We gaan met uw hond lopen in een winkelcentrum, langs een drukke weg en op uitlaatplaatsen. U krijgt op alle vragen direct antwoord.

Uw hond gaat leren maar ook u

Als u doet wat ik u vertel en u gaat hier met plezier mee aan het werk dan garandeer ik u dat in heel korte tijd de relatie tussen u en uw hond heel plezierig wordt.
U krijgt van anderen die u en uw hond zien lopen complimenten dat hij zo goed luistert en zo lief is.

U bepaalt wat u uw hond wilt leren

Om u, uw gezin en de hond beter te leren kennen starten we met een intakegesprek bij u thuis. Zo stem ik de hondentraining veel beter op uw persoonlijke situatie af. In het gesprek gaan we na wat nodig is om de hond juist gedrag aan te leren en om te weten wat de hond al kan. We kijken wat u als ongewenst gedrag ervaart en hoe we dit gaan aanpakken. Tijdens de intake krijgt u allerlei tips om direct van start te gaan met de training van uw hond.

Tarieven privé hondentraining

Tarieven Honden training

€35,00 per les

  • Basis honden training en/of oplossen van probleemgedrag
  • In Wassenaar zijn er geen reiskosten van toepassing. Woont u buiten Wassenaar dan betaalt u € 0.20 per gereden kilometer.
  • Intake gesprek (1 uur) gratis
Reserveren